Παρασκευή 31 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανεξίτηλη η δράση της στη Νίκαια

Τη βαθιά τους θλίψη εκφράζουν για το θάνατο της σ. Βέρας Νικολαΐδου οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας - Ρέντη. «Η δράση της έχει μείνει ανεξίτηλη στην πόλη μας που τόσα χρόνια υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης ως αντιδήμαρχος και δήμαρχος», σημειώνουν στο αποχαιρετιστήριό τους.

Την Βέρα Νικολαΐδου αποχαιρετά με ανακοίνωσή του και ο νυν δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, τονίζοντας την προσφορά της στην πόλη.

Δεκάδες είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις, μεταξύ αυτών και του αδελφοποιημένου με την Κοκκινιά δήμου Κάτω Πολεμιδίων Κύπρου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας

Με θλίψη αποχαιρετά την Βέρα Νικολαΐδου ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας (μέλος της ΟΓΕ), του οποίου ήταν μέλος από νεαρή ηλικία, σημειώνοντας την πρωτοπόρα δράση και συμβολή της στο γυναικείο κίνημα και τις διεκδικήσεις του. Ανάμεσα σε άλλα θυμίζει: «Δικό της δημιούργημα ήταν το Πολύκεντρο Γυναικών, όταν ήταν δήμαρχος στην Κοκκινιά, ένας χώρος όπου μπορούσαν να πηγαίνουν οι γυναίκες της πόλης και να αξιοποιούν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους (...) Δεν το έβαζε εύκολα κάτω, ακόμα και όταν οι αντίπαλοί της την έσυραν στα δικαστήρια για το έργο του Ηράκλειτου, όπου σήμερα στεγάζονται τμήματα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ