Τετάρτη 29 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πρωτοβουλία πυροπροστασίας στο πάρκο Τρίτση

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα οι βάρδιες εθελοντικής πυροπροστασίας που πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά η ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση, στο Ιλιον, που αποτελεί ανάσα οξυγόνου για το λαό της περιοχής και για όλη την Αττική.

«Η κίνησή μας αυτή πραγματοποιείται σε μια περίοδο όπου για ένα ακόμα καλοκαίρι πολλές περιοχές της χώρας μας μετράνε ήδη τις πρώτες καταστροφές από πυρκαγιές», σημειώνει σε δήλωσή του ο Γιάννης Κονταργύρης, στέλεχος της ΚΝΕ, τονίζοντας: «Είναι τεράστιες οι ευθύνες διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων για τις μεγάλες ελλείψεις σε μέτρα πυροπροστασίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο έμψυχο δυναμικό που απαιτείται και στις απαραίτητες υποδομές. Με αυτήν την πρωτοβουλία στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση, στην Περιφέρεια, στις δημοτικές αρχές ότι το πάρκο, το οποίο δημιουργήθηκε με την πάλη του λαού, δεν θα το αφήσουμε στην τύχη του.

Η λύση για το πάρκο δεν βρίσκεται ούτε στα σχέδια εμπορευματοποίησης ούτε στους επίδοξους ιδιώτες επενδυτές που θέλουν να το βάλουν στο χέρι για να εξασφαλίσουν ένα νέο πεδίο κερδοφορίας. Η λύση βρίσκεται στη σταθερή, επαρκή και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Γι' αυτόν τον λόγο καλούμε τους κατοίκους της περιοχής να δυναμώνουμε σε αυτήν την κατεύθυνση τον αγώνα για ένα σύγχρονο πάρκο, ανοιχτό για το λαό, με σύγχρονες υποδομές που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής αφού είναι από τους μεγαλύτερους πνεύμονες πρασίνου σε όλη τη χώρα.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτόν τον αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι κάθε χρόνο με την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ μας το πάρκο παίρνει πραγματικά ζωή από χιλιάδες λαού και νεολαίας απ' όλη την Αττική και όπως λένε και οι ίδιοι οι κάτοικοι "η ΚΝΕ αφήνει το πάρκο πάντα σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι το βρήκε".

Και φέτος, λοιπόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" το Σεπτέμβρη εδώ στο πάρκο Τρίτση, παίρνοντας φυσικά όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, έτσι όπως υποδειγματικά κάνουν το Κόμμα και η Οργάνωσή μας όλο αυτό το διάστημα σε κάθε μας εκδήλωση. Καλή αντάμωση στο φετινό μας Φεστιβάλ!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ