Πέμπτη 23 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη, η ΤΕ Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στη Θήβα (πλατεία Αγίου Γεωργίου) στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Ο αθεράπευτος ιός είναι ο καπιταλισμός. Υγεία δημόσια - δωρεάν για όλους! Οχι εμπόρευμα». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

Εκδήλωση - συζήτηση για το νερό στην Κέρκυρα

Πολιτική εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα - Οι εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», οργανώνουν το Σάββατο 25 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., στην Αχαράβη, έξω από την τράπεζα, οι ΚΟ Βόρειας Κέρκυρας του ΚΚΕ. Θα μιλήσουν: Ελπίδα Χαραλάμπους - βιολόγος και Τζένη Σκέμπρη - οικονομολόγος, μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Θα γίνουν παρεμβάσεις από εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Τοπική Διοίκηση και θα ακολουθήσει συζήτηση. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Αλλες δραστηριότητες

Η ΚΟΒ Νάουσας οργανώνει πολιτική συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Νάουσας, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 24 Ιούλη:

-- Η ΚΟΒ Ανθεμίων οργανώνει σύσκεψη στις 8 μ.μ. στην πλατεία Επισκοπής Νάουσας, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη.

-- Η ΚΟΒ Αιανής διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Αιανής με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκούμας, μέλος της ΤΕ Κοζάνης.

Την Κυριακή 26 Ιούλη:

-- Η ΤΟ Κοζάνης και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στις 9 π.μ. εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους τιμημένους νεκρούς του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ της μάχης της Καλαμιάς.

-- Η ΤΟ Καστοριάς - Βοΐου διοργανώνει στις 11.30 π.μ. εκδήλωση μνήμης και τιμής στους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στη Σπανούρα Κοτύλης στο Γράμμο. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Εκδηλώσεις τιμής στον αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου (1947-1949) και τη θυσία των μαχητών του πραγματοποιεί η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στη θέση «Ξυνιάς» στον Κέρκη (με πρόσβαση από τις Ανεμογεννήτριες και τους Κοσμαδαίους) και την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 11 π.μ., στο κοινοτάφιο των μαχητών έξω από τη Λέκκα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ