Πέμπτη 23 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας για την ανακούφιση των πυρόπληκτων

Στις 11 π.μ., στα γραφεία του υπουργείου Υποδομών στη Ραφήνα

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη Ραφήνα (24ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, διασταύρωση Ραφήνας) καλεί σήμερα Πέμπτη, στις 11 π.μ., το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.

Το Εργατικό Κέντρο διεκδικεί:

  • Την αναστολή πλειστηριασμών και διενέργειας κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης κινητών ή ακίνητων σε βάρος των πυρόπληκτων οικογενειών.
  • Την επέκταση του μέτρου φιλοξενίας των πληγέντων για τους πυρόπληκτους που δεν έχει ολοκληρωθεί η πλήρης αποκατάσταση της Α' κατοικίας τους.
  • Την επέκταση της επιχορήγησης ενοικίου και τροποποίηση της σχετικής διάταξης για καταβολή της επιχορήγησης μηνιαίως και όχι ανά τρίμηνο, αφού μέχρι σήμερα αφενός παρατηρήθηκαν δυσβάσταχτες καθυστερήσεις για τη συντριπτική πλειοψηφία των δικαιούχων, αφετέρου πολλοί δικαιούχοι αδυνατούν να προκαταβάλουν τα ενοίκια και να αναμένουν από τέσσερις έως και έξι μήνες για να πληρωθούν.
  • Την καταβολή της αποζημίωσης περιβάλλοντος χώρου που προβλέπεται να δοθεί για την αποκατάσταση καμένων δέντρων στους κήπους και την αντικατάσταση περιφράξεων των πυρόπληκτων ιδιοκτησιών».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ