Πέμπτη 23 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Την Παρασκευή η πολιτική κηδεία του Δημήτρη Κοντοστάθη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» απροσδόκητα ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών και του Γραφείου της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 24/7, στις 10.30 π.μ., στον προαύλιο χώρο του Γ' Νεκροταφείου στη Νίκαια.

Η ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο χαμό του και τα συλλυπητήριά τους στην γυναίκα, στα παιδιά και τους συγγενείς του.

Επίσης, το Τομεακό Συμβούλιο Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ εκφράζει τη θλίψη του και συλλυπητήρια στον σύντροφο Χρήστο Κοντοστάθη, για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του.

Ο Δημήτρης Κοντοστάθης γεννήθηκε το 1959 στον Βόλο Μαγνησίας. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ, ενώ έγινε μέλος του ΚΚΕ το 1978. Εργαζόταν ως αυτοαπασχολούμενος αγρονόμος - τοπογράφος μηχανικός, ήταν μέλος του ΤΕΕ και του Συλλόγου Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών. Η ζωή του ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύθηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ