Πέμπτη 9 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών (Χ. Τρικούπη 182) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

  • Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ερευνας Θεσσαλονίκης οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ψηφιακός μετασχηματισμός: Μύθοι και αλήθειες», στο «Θέατρο Εποχών» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 31). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 .30 μ.μ., στη Ν.Φιλαδέλφεια (1ο ΚΑΠΗ - πρώην τσιπουράδικο), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης (πλατεία Χάνια), θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

  • Το Σάββατο 11 Ιούλη:

-- Στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Καρύστου του ΚΚΕ στην παραλία, με θέμα «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λασίθι Κρήτης (λίμνη, Αγιος Νικόλαος), θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (Αγία Τριάδα), θα μιλήσει η Αθηνά Ζύμαρη, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org