Πέμπτη 9 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Οι προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και των μαζικών φορέων της Αττικής για τη σημερινή συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα έχουν οριστεί για τις 7.15 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Προπύλαια: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, η ΟΒΣΑ και τα κλαδικά σωματεία αυτοαπασχολούμενων, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, η ΟΓΕ.
  • Μοναστηράκι: Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, μαζικοί φορείς από την Ανατολική Αττική, τον Πειραιά, τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, τη Δυτική Αθήνα και τη Δυτική Αττική.
  • Στύλοι Ολυμπίου Διός: Μαζικοί φορείς από τις συνοικίες του δήμου της Αθήνας, του Γαλατσίου, του Νότιου και του Ανατολικού Τομέα της Αθήνας.
Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

Πούλμαν για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα αναχωρήσουν από τις εξής περιοχές: Ανω Λιόσια (6.15 μ.μ., τριγωνική πλατεία, πίσω από το δημαρχείο), Ολυμπιακό Χωριό (6.15 μ.μ., Στέκι Λαϊκής Επιτροπής, Κακλαμανάκη 21), Ελευσίνα (6.30 μ.μ., δημοτικό πάρκινγκ), Μενίδι (6.30 μ.μ., πλατεία Καράβου), Κόκκινος Μύλος (6.30 μ.μ., τριγωνική πλατεία).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ