Τετάρτη 8 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση

Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Ευρώπης της ΚΝΕ καλεί την Κυριακή 12 Ιούλη, στις 19.00 (ώρα Βρετανίας), σε διαδικτυακή παρουσίαση της έκδοσης της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της KNE, με τίτλο «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το Σοσιαλισμό».

Στο κάλεσμά της προς τους νέους Ελληνες που ζουν, σπουδάζουν και δουλεύουν στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, η Τομεακή Οργάνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σας καλούμε να μάθετε πως από το χέρι της εργατικής τάξης και φυσικά των νέων εργαζομένων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της, περνούν πολύ περισσότερα απ' όσα προσπαθούν οι υπερασπιστές του συστήματος να μας πείσουν! Οτι οι νέοι και οι νέες που αισθάνονται απέχθεια απέναντι στη σημερινή βαρβαρότητα έχουν επιλογή και τη δική τους θέση στη μάχη, με το βλέμμα καρφωμένο στη νέα κοινωνία που έχουμε ανάγκη. Οτι και οι νέοι μετανάστες μπορούμε και έχουμε φωνή μαζί με τους λαούς των χωρών όπου ζούμε, σπουδάζουμε και εργαζόμαστε».

Οποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα Jitsi πρέπει να:

1) Δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας το όνομα και το email του στη διεύθυνση kne.webranch@gmail.com

2) Λίγη ώρα πριν την έναρξη της συζήτησης θα σταλεί ένα email με το link που θα μεταφέρει στην πλατφόρμα της συζήτησης αυτόματα.

  • Οποιος συμμετέχει από κινητό ή τάμπλετ θα πρέπει, πριν ανοίξει το link, να έχει κατεβάσει την εφαρμογή Jitsi Meet από το Google Play (Android) ή το App Store (I-phone)
  • Για συμμετοχή από υπολογιστή δεν χρειάζεται κάποια εγκατάσταση παρά μόνο ο browser.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ