Τρίτη 7 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Δυτική Ελλάδα και στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέπτεται την Πάτρα και τη Ζάκυνθο, σήμερα Τρίτη 7 Ιούλη και αύριο Τετάρτη 8 Ιούλη αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στην Πάτρα

Σήμερα Τρίτη:

  • Στις 8.30 μ.μ., στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, θα μιλήσει σε σύσκεψη με φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος με θέμα: «Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες της Αχαΐας πλήρωσαν πολλά. Μένουμε δυνατοί, οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους».

Αύριο Τετάρτη:

  • Στις 10 π.μ., θα συναντηθεί, στο δημαρχείο, με τον δήμαρχο Πατρέων, Κ. Πελετίδη.

Στη Ζάκυνθο, αύριο Τετάρτη:

  • Στις 7 μ.μ., στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, στο χωριό Σαρακηνάδο, θα μιλήσει σε σύσκεψη με φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος με θέμα: «Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι - επαγγελματίες στον τουρισμό πλήρωσαν πολλά, να μην πληρώσουν ξανά την κρίση. Μένουμε δυνατοί, οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους».
  • Στις 9 μ.μ., θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Σολωμού.
Τη Δευτέρα 13 Ιούλη στο Ηράκλειο Κρήτης

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη σωματείων εργαζομένων, συλλόγων αυτοαπασχολούμενων του Τουρισμού και άλλων κλάδων και φορέων της περιοχής, με θέμα «Οι επιπτώσεις της κρίσης και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.
  • Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση με θέμα «Με το ΚΚΕ ανοίγουμε νέο δρόμο στη ζωή μας. Για το δίκιο μας», στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ