Σάββατο 4 Ιούλη 2020 - Κυριακή 5 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα «έργα και οι ημέρες» της ΑΔΑΕ στην υπόθεση των καταγγελιών του ΚΚΕ για τις υποκλοπές

Ως Ανεξάρτητη Αρχή κατά το Σύνταγμα, στην ΑΔΑΕ αναγνωρίζονται κρίσιμος ρόλος και σοβαρές αρμοδιότητες, αφού υποτίθεται ελέγχει όχι μόνο επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και τα ίδια τα κρατικά όργανα στην άσκηση της εξουσίας τους, για να διασφαλίζει ότι συμμορφώνονται με το Σύνταγμα και τους νόμους για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών.

Θα νόμιζε λοιπόν κανείς ότι μία τέτοια ανεξάρτητη αρχή λειτουργεί με τρόπο που εξασφαλίζει την αμεροληψία, αντικειμενικότητα και διαφάνεια στην επιτέλεση του κομβικού της ρόλου. Αντί για αυτά, πώς λειτουργεί και αποφασίζει εδώ και πολλούς μήνες η ΑΔΑΕ; Με 4 μόνο από τα 7 μέλη της, καθώς οι θέσεις των υπόλοιπων 3 έχουν για διάφορους λόγους κενωθεί. Ετσι, συνεδριάζουν μόνο 4 και μπορούν και αποφασίζουν με μόνο δύο ψήφους στους 4, γιατί μετράει διπλή η ψήφος του προέδρου! Τόση «δημοκρατία»!!! Με 2 μόνο άτομα από τα συνολικά 7 νόμιμα μέλη της ...«Ολομέλειας», κλείνουν οι σοβαρές υποθέσεις για τις οποίες είναι αρμόδια η ΑΔΑΕ! Μάλλον κάπως έτσι ολοκληρώνονται και διάφοροι ...«ενδελεχείς» έλεγχοι της Αρχής, όπως για τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ!

Πρόεδρος της ΑΔΑΕ: «Κακόβουλη φάρσα...»

Οχι για την ιστορία, αλλά για να αποκαλυφθούν εδώ και τώρα οι υπαίτιοι, πρέπει να θυμίσουμε την τοποθέτηση του ίδιου του προέδρου της ΑΔΑΕ (αυτού με την ισχυρότατη, διπλή ψήφο), ο οποίος τοποθετήθηκε στο πόστο αυτό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τη συναίνεση και των ΝΔ - ΚΙΝΑΛ. Στις 5 Νοέμβρη 2019, όχι σε κάποιο «πηγαδάκι» αλλά από το βήμα της Βουλής σε συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρ. Ράμμος, πήρε θέση για τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντάς τες «κακόβουλη φάρσα», για την οποία «η ΑΔΑΕ δεν έχει περαιτέρω αρμοδιότητα». Είναι αναπόφευκτος ο συνειρμός με την τοποθέτηση του ναζιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος από το βήμα της ίδιας επιτροπής είχε μιλήσει για «υποκλοπές - μαϊμού», «πλάκα που κάνει κι ένα παιδάκι της Ε' Δημοτικού» κ.λπ. Αφού λοιπόν αυτή είναι η τοποθέτηση της ΑΔΑΕ στην υπόθεση των υποκλοπών, ας βγει η Αρχή με απόφαση - πόρισμά της να το πει αυτό, επίσημα! Και αφού πρόκειται όχι για υποκλοπές, αλλά για μία απλή φάρσα, γιατί δεν βρίσκουν τον ...φαρσέρ;;;

Ποιος έστειλε το μήνυμα...;

Η ΑΔΑΕ θα μπορούσε έστω και τώρα, 4 χρόνια μετά, να ξεκινήσει από τον «άγνωστο» που επικοινώνησε μαζί της μέσω e-mail και τη διεύθυνση hliasden@sigaint.org και της παρουσιάστηκε ως ο φυσικός αυτουργός των υποκλοπών σε βάρος του ΚΚΕ! Μήπως βρήκε η ΑΔΑΕ ποιος ήταν αυτός που της έστειλε το μήνυμα;

Μήπως, τελικά, είναι τόσο δύσκολο στις κρατικές αρχές και υπηρεσίες να εντοπίζουν αυτούς που επικοινωνούν μαζί τους;! Γιατί αν είναι έτσι, τότε θα πρέπει πλέον να παραδεχτούν δημόσια πως οι επικοινωνίες όλου του ελληνικού λαού είναι τελείως διάτρητες και το απόρρητο τελείως απροστάτευτο: Οτι είμαστε έκθετοι όχι μόνο έναντι των διάφορων αρχών και υπηρεσιών, που έχουν στα χέρια τους όλη τη σύγχρονη τεχνογνωσία, αλλά και έναντι του οποιουδήποτε, ακόμη και των φαρσέρ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ