Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Αποχαιρετά τον αγωνιστή Αλέκο Λαχανά

Με μεγάλη λύπη αποχαιρετά η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων τον αγωνιστή Αλέκο Λαχανά, μέλος της Γραμματείας, αντιπρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου πρώην δήμου Πλατυκάμπου, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά στα 60 του χρόνια.

Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην σύζυγο και τα παιδιά του, σε όλους τους οικείους τους και καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να αποτίσουν φόρο τιμής, με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί σήμερα στις 11 π.μ. στη Γαλήνη Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Ο Αλέκος Λαχανάς είχε ενεργή συμμετοχή και δράση στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς επί συνεχή χρόνια, με πρωτοπόρο ρόλο από τα μεγάλα μπλόκα το 1995 και μετέπειτα και πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στο αγροτικό κίνημα της Λάρισας. Αποχαιρετάμε με θλίψη έναν συνεπή αγωνιστή για τα δίκια της αγροτιάς, που έδινε πάντα με μαχητικότητα και αυταπάρνηση τη μάχη μέσα από τις γραμμές του οργανωμένου αγροτικού κινήματος. Ο Αλέκος πίστευε ακράδαντα ότι η οργάνωση στους Αγροτικούς Συλλόγους, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, οι συντονισμένοι αγώνες είναι ο δρόμος για να έχουμε αποτελέσματα στις διεκδικήσεις μας. Δίνουμε υπόσχεση για συνέχιση του αγώνα μας, για το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, τη συσπείρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στους συλλόγους, την ανάπτυξη πολύμορφων κινητοποιήσεων, αφού όπως και ο ίδιος πίστευε, μόνο οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ