Σάββατο 27 Ιούνη 2020 - Κυριακή 28 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Εκδηλώσεις και δραστηριότητες από ΚΚΕ - ΚΝΕ

Συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών:

  • Σάββατο 27 Ιούνη:

-- Η ΤΟ Μεταφορών Αττικής του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στο Κερατσίνι, στις 19.00 στην πλατεία Πόντου, με ομιλητή τον Παναγιώτη Κατηφέ, υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών.

-- Η ΤΟ Μαγνησίας της ΚΝΕ διοργανώνει στον Βόλο τουρνουά μπάσκετ, στις 17.00 στο γήπεδο της Αρχιτεκτονικής Σχολής στο Πεδίο Αρεως.

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χίο πραγματοποιούν εξόρμηση και συζήτηση στην Απλωταριά, στις 12.00.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Σάμου της ΚΝΕ οργανώνει αγώνα δρόμου, στο Βαθύ (πλατεία Πυθαγόρα) στις 19.00, με σύνθημα «Πες ναι στη ζωή, όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Δηλώσεις συμμετοχής στο 6977.175.256.

-- Στο Ηράκλειο, στο Μαθητικό Street Event στην πλατεία Ελευθερίας θα λειτουργήσει στέκι κατά των ναρκωτικών.

-- Στα Χανιά, αθλητικό τουρνουά στα γηπεδάκια του Αϊ - Γιάννη, στις 17.00.

-- Στην Αρτα, στο Πολύδροσο, στις 18.00, η ΚΝΕ οργανώνει προβολή ταινίας, συζήτηση και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

-- Στην Πρέβεζα, στον Αγιο Θωμά, στις 18.00, η ΚΝΕ οργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου και συζήτηση με τον πυγμάχο - προπονητή Μάριο Κατσή.

-- Στην Ηγουμενίτσα, προβολή ταινίας και συζήτηση, στις 20.00, στην παραλία.

-- Στη Λευκάδα, η ΚΝΕ οργανώνει στις 19.30 συζήτηση με ομιλητή τον Γιώργο Δαρδαμάνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέα του ΣΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Στην Κέρκυρα, στην πλατεία Νυμφών, στις 19.00, η ΚΝΕ οργανώνει «παιχνίδι αποστολών» και συζήτηση με θέμα «Είμαστε επαναστάτες με αιτία, λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά».

  • Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιούνη:

-- Η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ οργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 με σύνθημα «Ψάξε την πραγματική ουσία - Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά», στα γηπεδάκια της Δυτικής Παραλίας. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6984.465.122.

  • Κυριακή 28 Ιούνη:

-- Η ΤΟ Μαγνησίας της ΚΝΕ διοργανώνει συζήτηση, στις 19.30 στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ομιλητής ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην Κόνιτσα, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ οργανώνουν στις 12.00 escape room ανοιχτού χώρου και συζήτηση με θέμα «Ψάξε την πραγματική ουσία - Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά».

  • Δευτέρα 29 Ιούνη:

-- Στα Γιάννενα, η ΚΝΕ οργανώνει τουρνουά beach volley στις 17.00 στο Πέραμα, με θέμα «"Μπλοκ" στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ