Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΒΣΑ
Καλεί σε πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή

Κάλεσμα σε πανελλαδική σύσκεψη Ομοσπονδιών και Σωματείων απευθύνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, την Κυριακή 28/6, στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (Λεωφόρος Αθηνών, πρ. Καβάλας) στις 10.30 π.μ., με σκοπό τον συντονισμό της αγωνιστικής δράσης των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ, στη βάση των προβλημάτων που οξύνονται σήμερα από την αντιλαϊκή πολιτική και ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Η ΟΒΣΑ επισημαίνει ότι μπροστά στη νέα δύσκολη κατάσταση με τη νέα ύφεση, χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι έχουν οδηγηθεί «μπροστά σε νέα αδιέξοδα, χωρίς να γνωρίζουν πότε και αν θα δουν "φως στο τούνελ"». Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση επιμένει στην απαρέγκλιτη εφαρμογή όλων των αντιλαϊκών μέτρων, αρνούμενη να πάρει πίσω έστω κι ένα από αυτά, όπως το τέλος επιτηδεύματος, την κατάργηση του αφορολόγητου, τον ΕΝΦΙΑ κ.ά.

Η ΟΒΣΑ τονίζει πως «ανεξάρτητα από τις διαφορετικές γνώμες ή και τα ιδιαίτερα προβλήματα κάθε κλάδου, υπάρχουν δεκάδες Ενώσεις, Σύλλογοι, Σωματεία, που έχουν τη διάθεση να παλέψουν, που πιστεύουν στη δύναμη της συλλογικής δράσης και θέλουν να οργανώσουν την πάλη των μελών τους που πασχίζουν καθημερινά για την επιβίωση».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ