Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
«Ζεστό» χρήμα σε επιχειρηματίες με διαδικασίες ... πανδημίας

Τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζει να σκορπά χρήματα του λαού της Αττικής, και μάλιστα στο όνομα της υγείας του, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση». Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Μόλις την παραμονή της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Τετάρτης 24 Ιούνη η περιφερειακή αρχή έφερε την εισήγηση για προμήθεια 500 φορητών συστημάτων καθαρισμού και απολύμανσης κατά του Covid-19, που θα διανεμηθούν στους δήμους έναντι 930.000 ευρώ.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταψήφισε τη συγκεκριμένη δαπάνη, η οποία έγινε χωρίς καμία μελέτη, επισημαίνοντας ότι από την αρχή της πανδημίας πρότεινε την ενίσχυση του Τμήματος Απολυμαντηρίου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικά μέσα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο τόσο ουσιαστικό έργο του.

Αντ' αυτού, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι πρόθυμη να κάνει απολυμάνσεις επικοινωνιακού τύπου, όπου της ζητήσουν, αλλά για τις ίδιες τις υπηρεσίες της αναθέτει το έργο σε ιδιωτικά συνεργεία.

Αυτή είναι η μέριμνα της διοίκησης Πατούλη για τη δημόσια υγεία, που αρχίζει και τελειώνει στο πώς και σε ποιους θα μοιράσει "ζεστό" χρήμα».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org