Τρίτη 23 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση των ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 10.30 π.μ., στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 132), ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη ναυτεργατών.

-- Στις 7 μ.μ., στο Περιστέρι (πλατεία Αγίας Τριάδας), θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το δημαρχείο Αχαρνών. Θα συναντηθεί με τον δήμαρχο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Ανω Λιόσια (θεατράκι Δροσούπολης), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1), με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μπουρνάζι (πλατεία Ποιητών), θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη (πλατεία Ηρώ), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι (ΚΑΠΗ Γρηγορούσας, προαύλιο), θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι (δάσος, πλατεία Πρωτομαγιάς - Υδρας & Αθ. Διάκου), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νίκαια (πλατεία Κρήνης), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αγία Βαρβάρα (Πάρκο Μητέρας), θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ανάκασα Αγίων Αναργύρων (πλατεία Αρη Βελουχιώτη), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στου Ρέντη (πλατεία Αγίου Ιωάννη, Μπιχάκη και Καμπάνη), θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Γλυφάδα (πλατεία Αγίου Τρύφωνα), θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλλιθέα, σε σύσκεψη αυτοαπασχολούμενων (cafe «Ηλιόπετρα», Θησέως 99), θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (Πρ. Ηλίας, Πανόραμα), θα μιλήσει ο Βασίλης Βατίστας, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Κορυδαλλό (πλατεία Μέμου), θα μιλήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Ταμπούρια (πεζόδρομος Ερμού και Βυζαντίου, τριγωνάκι), θα μιλήσει η Ζωή Παπαδοπούλου, μέλος της ΤΕ Πειραιά.

Την Πέμπτη 25 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κηπούπολη Περιστερίου (πλατεία Αη Γιώργη), θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αργυρούπολη (πλατεία Κρητών), θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μοσχάτο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Σολωμού 63 & Κωνσταντινουπόλεως), θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλλιθέα (cafe «Ηλιόπετρα»), θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στη Βόρεια Ελλάδα

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 8 μ.μ., στο πάρκο εργατικών κατοικιών Κρήνης Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει η Δέσποινα Ανταβάλογλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8 μ.μ., στον κινηματογράφο «Θερμαΐς» στη Θεσσαλονίκη (Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης), θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη 25 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Κοζάνης διοργανώνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης (πλατεία Χάνια), θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Κρήτη

Την Τετάρτη 24 Ιούνη, η ΤΕ Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, στις 7 μ.μ. στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», με θέμα «Ο αθεράπευτος ιός είναι ο καπιταλισμός. Συζητάμε για την Υγεία με αφορμή την πανδημία». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ΓΣ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και στέλεχος του ΚΚΕ.

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, θα επισκεφθεί το ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο.

-- Στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με τον Γιάννη Ζαχαριουδάκη, στέλεχος του ΚΚΕ σε υπηρεσίες του δήμου Φαιστού, με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και σε μαγαζιά της περιοχής.

-- Στις 8.30 μ.μ.. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη - συζήτηση στους Κουνάβους, με ομιλητή τον Γιώργο Περατσάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 25 Ιούνη, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση του ΚΚΕ στα Δειλινά, με επικεφαλής την Μαρία Κοκοσάλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2021-07-07 00:00:00.0)
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»(2020-06-11 00:00:00.0)
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»(2020-06-06 00:00:00.0)
Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!(2016-06-14 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2016-03-23 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2007-06-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ