Πέμπτη 18 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συλλαλητήριο - συναυλία ενάντια στην καρκινογόνα καύση απορριμμάτων

Συνέχιση του δίκαιου αγώνα τους και νέα κινητοποίηση - συναυλία, αύριο Παρασκευή στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας της Ευκαρπίας, οργανώνουν οι 128 σύλλογοι, σωματεία και φορείς που εναντιώνονται στην καύση απορριμμάτων RDF/SRF στο εργοστάσιο της «ΤΙΤΑΝ» στη Θεσσαλονίκη και καλούν την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία αδειοδοτείται η καύση απορριμμάτων στην «ΤΙΤΑΝ».

Η Πρωτοβουλία Σωματείων Συλλόγων και Φορέων καλεί το λαό της περιοχής να δυναμώσει την πάλη του ενάντια στην καρκινογόνα καύση απορριμμάτων RDF/SRF στην «ΤΙΤΑΝ» Ευκαρπίας. Να διαδηλώσει αποφασιστικά ότι δεν θα ανεχτεί να γίνουν οι γειτονιές του θάλαμος αερίων!

Μέχρι και χτες, στη μαχητική μουσική διαμαρτυρία είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν οι εκλεκτοί καλλιτέχνες: Βασίλης Πρατσινάκης, Αντώνης Κουμανδράκης, Γιάννης Φιλιππουπολίτης, Ελσα Μουρατίδου, Γιώργος Αετόπουλος, Δημήτρης Αλιστρατινός, Κώστας Γκρανόπουλος, Κώστας Γκούβας, Νίκος Ταλέας, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Βασίλης Κοτρώτσος, Μωυσής Σισμανίδης, Παναγιώτης Σταυρουλάκης και το RastMagam, μουσικό σχήμα του Γιάννη Στράτου, με μαθητές της Ευκαρπίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ