Πέμπτη 11 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης της ΔΑΣ

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του κλαδικού Συνδικάτου και αποφασιστικής ενίσχυσής της απευθύνει η ΔΑΣ.

Οπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, «κόντρα στην προσπάθεια επιβολής σιγής νεκροταφείου, στην καλλιέργεια μιας ψευδεπίγραφης "εθνικής ομοψυχίας", το κλαδικό Συνδικάτο και οι ταξικές δυνάμεις που βρίσκονται στη διοίκηση παλεύουμε με μόνο κριτήριο την οργάνωση του αγώνα μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και της λαϊκής οικογένειας. Εχουμε καθήκον να απαντήσουμε ταξικά, αγωνιστικά και αποφασιστικά απέναντι στους σχεδιασμούς κυβέρνησης, εργοδοσίας και ΕΕ και καλούμε κάθε τίμιο εργάτη στον κλάδο μας να συσπειρωθεί και να δυναμώσει το κλαδικό μας Συνδικάτο μπροστά και στις επερχόμενες αρχαιρεσίες».

Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών

Οι εκλογές του Συνδικάτου γίνονται με το εξής πρόγραμμα:

Στις 13 και 14 Ιούνη στον Μαραθώνα. Στις 15/6 σε «Βενέτη» και «ΦΑΓΕ». Στις 16/6 στην «ΕΒΓΑ». Στις 17/6 στην «Elbisco» στο Πικέρμι. Στις 18/6 στην «Tasty». Στις 19/6 στον «Κανάκη» στα Μέγαρα. Στις 20/6 σε Ωρωπό και Μενίδι. Στις 21/6 σε Κορωπί και Αυλώνα. Στις 22/6 στον Ασπρόπυργο. Στις 23/6 σε επιχειρήσεις στους Αγίους Αναργύρους, στον «Σάββα» και στον Οχονό. Στις 24/6 στην «Elbisco» στη Χαλκίδα.

Στην έδρα του Συνδικάτου στην Αθήνα (Κοδράτου 21, Μεταξουργείο) οι εκλογές γίνονται στις 14, 16, 17, 21, 22 και 24 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ