Τετάρτη 10 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται τα εξής:

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στη Χαλκηδόνα Νίκαιας (πλατεία Αη Γιώργη), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Νεάπολη Πειραιά (πλατεία Μ. Παπαρήγα), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά (Κριεζώτου 41), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις και περιοδείες σε μαγαζιά στο Κερατσίνι (Ευγένεια), στη Νίκαια και στην Αμφιάλη.

-- Στην Κατερίνη, σε συγκέντρωση στον Μυλαύλακο, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ.

-- Στο Νέο Σούλι Σερρών, σε σύσκεψη στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελάκης, μέλος του ΤΓ Σερρών του ΚΚΕ.

-- Στην Κοζάνη, ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στις 7.30 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Μηχανικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της ΠΕ Κοζάνης και στις 8.30 π.μ. στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της ΠΕ Κοζάνης.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, στις 9 π.μ., θα περιοδεύσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει ο Νίκος Γεωργακόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ