Παρασκευή 29 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ - ΕΕΔΔΑ
Αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον Θέμο Στοφορόπουλο

Σήμερα Παρασκευή, στις 12 μ., από την εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο, θα γίνει ο ύστατος αποχαιρετισμός για τον πρέσβη επί τιμή και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), Θέμο Στοφορόπουλο, που «έφυγε» την περασμένη Τετάρτη από τη ζωή.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΔΥΕ, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αναφέρεται στη δραστηριότητα που ανέπτυξε στο κίνημα της Ειρήνης ο Θ. Στοφορόπουλος. «Μέσα από την πείρα, τις γνώσεις, τον προβληματισμό του, τη γνήσια αντιιμπεριαλιστική στάση και τη μαρξιστική θεώρησή του, συνέβαλε ουσιαστικά στις επεξεργασίες, αλλά και στην ανάπτυξη της δράσης του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος της χώρας μας, μέσα από τις γραμμές της ΕΕΔΥΕ, της οποίας διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου για περισσότερα από δέκα χρόνια», αναφέρει, ξεχωρίζοντας την ανιδιοτελή, σεμνή και ακούραστη προσφορά του.

Ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσε και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), εξαίροντας την ουσιαστική βοήθειά του προς το έργο της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ