Τρίτη 26 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολή των κατοίκων Αγ. Θεοδώρων - Λεχαινών προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Για τη συμβολή του ΚΚΕ στην επίλυση προβλημάτων

Ευχαριστήρια επιστολή για την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων - Λεχαινών, με τη συμβολή του ΚΚΕ, απέστειλε προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, εκ μέρους των κατοίκων, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Γεώργιος Ν. Κατσαμπέρης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Εκ μέρους των κατοίκων Αγίων Θεοδώρων/Λεχαινών, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 6/4/2020 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε στην προσωρινή διακοπή και σφράγιση της εταιρείας FARGECO HELLAS, που λειτουργούσε στην περιοχή μας και στις 6/5/2020 στην οριστική διακοπή της λειτουργίας βάσει της εκθέσεως του Πανεπιστημίου Πατρών που ανέφερε κίνδυνο πρόκλησης καρκίνου στον πληθυσμό 40 φορές μεγαλύτερο από το μέσο αποδεκτό.

Βέβαια, η υπόθεση άγεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση της απόφασης, μετά από δικαστική προσφυγή της εταιρείας επί της απόφασης προσωρινής διακοπής, στις 24/6/2020, όπου θα είμαστε δικονομικά παρόντες ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Η επιστολή αυτή απευθύνεται προς εσάς με πρόθεση να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, διότι συμβάλατε και εσείς στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσής μας μέσω της κατάθεσης δύο Επίκαιρων Ερωτήσεων από τη βουλευτή σας κα Κανέλλη, της ουσιαστικής παρέμβασής της στην Επιτροπή Περιβάλλοντος στις 12/2/2020 και πλήθος άλλων ενεργειών από εσάς και τους Συντρόφους σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Ο αγώνας συνεχίζεται,

Με τιμή

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Γ. Ν. Κατσαμπέρης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ