Τρίτη 26 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στη Λάρισα, ανοιχτή πολιτική συζήτηση διοργανώνει η ΚΟΒ Νίκαιας, στις 7.30 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του κέντρου «ΗΔΙΣΤΟΝ», με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στην εστίαση σε Περαία και Νέους Επιβάτες, θα περιοδεύσει ο Γ. Σοφιανός, μέλος της ΤΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στην Πάτρα, στο εργοστάσιο της «Amstel» στη ΒΙΠΕ, στη 1.30 μ.μ., ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας, και στο εργοστάσιο της «ΝΟΥΝΟΥ», στη 1.45 μ.μ., η Αγγελική Τσώλου, Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

-- Στη Ζάκυνθο, στα σουπερμάρκετ «Lidl», «ΑΒ Βασιλόπουλος» και «EXPRESS MARKET», από τις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 9.30 π.μ., στη λαϊκή αγορά της Ραιδεστού, θα περιοδεύσει ο Θ. Ιγνατιάδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στις 3 μ.μ., στη βιοτεχνία Ιματισμού «Ηλιος» στο Πλαγιάρι, θα περιοδεύσει η Χ. Αγγέλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει ο Σπύρος Καμπίτσης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στη βιομηχανία Μετάλλου «ΕΛΛΑΣΚΑΝ», στη 1.30 μ.μ., ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Στη Δυτική Μακεδονία, οι ΚΟ του ΚΚΕ οργανώνουν πλατιά πολιτική εξόρμηση με την ανακοίνωση - κάλεσμα του ΚΚΕ «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Σήμερα, Τρίτη, στις 8 π.μ., η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου οργανώνει επίσκεψη στον ΑΗΣ Αμυνταίου, από κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Θανάση Χαστά, Γραμματέα της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας. Αύριο, Τετάρτη: Στις 9 π.μ. και στις 11 π.μ., θα επισκεφτούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης αντίστοιχα ο Θανάσης Χαστάς και ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας. Στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με εργαζόμενους στον ΑΗΣ Μελίτης ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και Γραμματέας της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου.

Σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στη Θεσσαλία

Κλιμάκιο της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλη πραγματοποιεί περιοδεία, σήμερα Τρίτη, στις 9.30 π.μ., στην 8η ΕΜΑΚ Λάρισας και στις 11.30 π.μ. στο κεντρικό κτίριο Πυροσβεστικής Λάρισας.

Αύριο Τετάρτη, στις 10 π.μ. ο Δημήτρης Αβρανάς, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας, θα επισκεφτεί την Πυροσβεστική Ελασσόνας.

Την Παρασκευή 29 Μάη, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί στις 11 π.μ. την Πυροσβεστική Τρικάλων και στις 12.30 μ.μ. την Πυροσβεστική Καλαμπάκας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ