Σάββατο 23 Μάη 2020 - Κυριακή 24 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΤΟΡΙΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Συσκέψεις με τίτλο «Πληρώσαμε πολλά - Δεν θα πληρώσουμε ξανά! Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον πιο επικίνδυνο ιό, τον καπιταλισμό!» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ την Κυριακή 24 Μάη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Σίνδου, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πάρκο Μικράς Ασίας στα Κουφάλια, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Λάρισα

Ανοιχτή πολιτική συζήτηση διοργανώνει η ΚΟΒ Νίκαιας Λάρισας, την Τρίτη 26 Μάη και ώρα 7.30 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του κέντρου «ΗΔΙΣΤΟΝ», με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Ελλάδα

Σε συνέχεια των περιοδειών σε χώρους δουλειάς που πραγματοποιεί η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής στελέχη του Κόμματος, προγραμματίζονται:

-- Το Σάββατο 23 Μάη, στο πολυκατάστημα «Πράκτικερ» στην Πάτρα με την Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, στα εμπορικά καταστήματα και στο συσκευαστήριο εσπεριδοειδών «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΑΡ» στη Γαστούνη με τον Αλέξη Τσαουσάκη.

-- Τη Δευτέρα 25 Μάη, στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας με τον Σπύρο Μπέτση, στο Γκαράζ του δήμου Πατρέων με τον Σωτήρη Παρίση, στις υπηρεσίες του δήμου Ζακύνθου με τον Κώστα Πλατυπόδη, στις υπηρεσίες του δήμου Αργοστολίου και της Περιφέρειας με τον Διονύση Αλιβιζάτο, στις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας στον Πύργο με την Στέλλα Αναστασίου και στο εργοστάσιο της «KNAUF» στο Αγρίνιο με τον Μιχάλη Κατσιγιάννη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(26/5/2020)
Πολιτική εξόρμηση στη Δυτική Θεσσαλονίκη(19/5/2020)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα(25/4/2017)
Βιβλιοπαρουσιάσεις σε όλη τη χώρα(1/11/2015)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(8/4/2014)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org