Παρασκευή 22 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Συσκέψεις με τίτλο «Πληρώσαμε πολλά - Δεν θα πληρώσουμε ξανά! Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον πιο επικίνδυνο ιό, τον καπιταλισμό!» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες, ως εξής:

  • Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 24/5, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Σίνδου, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Επίσης την Κυριακή, στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Μικράς Ασίας στα Κουφάλια, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς από την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας

Σήμερα Παρασκευή, σε συνέχεια των περιοδειών της ΚΟ Δυτικής Ελλάδας σε χώρους δουλειάς με επικεφαλής στελέχη του Κόμματος, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας, θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέα και στις 11 π.μ. το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Περιοδείες θα γίνουν επίσης: Στις αποθήκες του σούπερ μάρκετ «Ανδρικόπουλου» με την Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, στο Κέντρο Υγείας Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα και στο εργοστάσιο γάλακτος «Πρώτο» με τον Σωτήρη Παρίση, στις υπηρεσίες του Λιμανιού Πάτρας και τους ναυτεργάτες με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με τον Τάκη Στρούζα, στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή σούπερ μάρκετ ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ στο Αγρίνιο με τον Πάνο Σταθελάκη, στο εργοτάξιο του δρόμου Καμαρούλα Αγρινίου με τον Γιώργο Ντουντούμη και στο εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς ΖΑΦΕΙΡΗΣ στο Παναιτώλιο με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ