Παρασκευή 22 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Σήμερα, Παρασκευή

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΕΜΠ διοργανώνουν συζήτηση για την καπιταλιστική κρίση, στο υπαίθριο σποτ της ΚΝΕ στην Πολυτεχνειούπολη, στις 20.30, με ομιλητή τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Στο Βύρωνα, το Στέκι της ΚΝΕ στην πλατεία Ταπητουργείου έχει εγκαίνια στις 19.00, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα δραστηριότητας για το Μάη και τον Ιούνη.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΠΑΔΑ διοργανώνουν μουσική βραδιά, στις 21.00, στο αίθριο της Πανεπιστημιούπολης 1.

  • Αύριο, Σάββατο

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΕΜΠ διοργανώνουν, στο υπαίθριο σποτ της ΚΝΕ στην Πολυτεχνειούπολη, αγώνα δρόμου στις 20.00 και μουσική βραδιά στις 22.00.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Καισαριανή διοργανώνουν στις 19.00 σύσκεψη με θέμα «Κρίση του καπιταλισμού ή του κορονοϊού; Η διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει η Μαριάννα Σταμπολάκη, στέλεχος της ΚΝΕ (πληροφορίες συμμετοχής: stampolaki.marianna@gmail.com).

Στο Στέκι Νεολαίας της ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στο ύψος του Λευκού Πύργου (λειτουργεί από 17.00 έως 22.00), προγραμματίζεται τουρνουά σκακιού Blitz.

  • Την Κυριακή 24 Μάη

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Καισαριανή διοργανώνουν στις 11.00 περίπατο μαθητών στον Υμηττό και σύσκεψη στην Καλοπούλα, με θέμα «Θέλουμε σχολείο να μορφώνει και όχι να εξοντώνει. Το σχολείο που έχουμε ανάγκη, μέσα από την πρόταση της ΚΝΕ». Θα μιλήσει η Χρυσούλα Σταμπολάκη (πληροφορίες συμμετοχής: chrisoula.st@hotmail.com).

Η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ οργανώνει σύσκεψη με θέμα «Να βγούμε μαχητικά από το βάλτο της οικονομικής κρίσης και εκμετάλλευσης», στις 19.30, στο Στέκι της ΚΝΕ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γεωργόπουλος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Βύρωνα διοργανώνουν στις 19.00 σύσκεψη με θέμα «Κρίση του καπιταλισμού ή του κορονοϊού; Η διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Γιάννης Λάμπρου, στέλεχος της ΚΝΕ (πληροφορίες συμμετοχής: giannislamprou449@gmail.com).

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στου Ζωγράφου διοργανώνουν στις 19.00 σύσκεψη με θέμα «Κρίση του καπιταλισμού ή του κορονοϊού; Η διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Αντωνόπουλος, στέλεχος της ΚΝΕ (πληροφορίες συμμετοχής: teoantwno@hotmail.com).

Στο Στέκι Νεολαίας της ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στο ύψος του Λευκού Πύργου, μετά τις 22.00, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ