Παρασκευή 15 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πέτυχαν την επανασύνδεση ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια

Από την παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ανατ. Θεσσαλονίκης
Από την παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ανατ. Θεσσαλονίκης
Την επανασύνδεση ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια πέτυχε χτες το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης, μετά από παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε μαζί με άλλα σωματεία και φορείς στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα εν μέσω πανδημίας και χωρίς καμία προειδοποίηση, σε οικογένεια με πατέρα μακροχρόνια άνεργο, μητέρα με σοβαρά προβλήματα υγείας, κόρη άνεργη με το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ και με τον γιο σε αναστολή Σύμβασης Εργασίας.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων απαίτησαν άμεση επανασύνδεση και διακανονισμό πληρωμής της οφειλής προς τη ΔΕΗ με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί η οικογένεια.

Με ανακοίνωσή του, το ΣΕΤΕΠΕ αναφέρει: «Tην ίδια ώρα που μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και καναλάρχες εξοπλίζονται με ζεστό χρήμα μέσα από τα "δωράκια" της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι βλέπουν τα δικαιώματά τους να πέφτουν στο κενό, να τσακίζονται καθημερινά και τη λαϊκή κατοικία να πλήττεται. (...) Απαιτούμε να μην κοπεί σε κανένα σπίτι το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο. Να μην κινδυνεύσει κανένα σπίτι».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ