Τετάρτη 22 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Συσκέψεις με θέμα «Η Υγεία τις μέρες της πανδημίας: Παγκόσμιο θύμα του κέρδους και απόδειξη της ανωτερότητας του σοσιαλισμού» διοργανώνουν σήμερα, Τετάρτη, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στους Μηχανολόγους Μηχανικούς του ΕΜΠ στις 19.00 (συμμετοχή στο: vagkar99@gmail.com) και οι Οργανώσεις της Ιατρικής του ΕΚΠΑ στις 20.00 (συμμετοχή στο: Jgionis2000@gmail.com).

Η Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας της ΚΝΕ οργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Η Υγεία τις μέρες της πανδημίας: Παγκόσμιο θύμα του κέρδους και απόδειξη των δυνατοτήτων του σοσιαλισμού», με ομιλητή τον Γιάννη Ιωαννίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 17.30, μέσω της πλατφόρμας Webex. Η είσοδος γίνεται από το σύνδεσμο meetingsemea12.webex.com πληκτρολογώντας αντίστοιχα: meeting information: 141290334 και password: 95QJdiyM

Διαδικτυακές βιβλιοπαρουσιάσεις του έργου «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ. Για συμμετοχή και κατάθεση ερωτήσεων στέλνετε mail στο: Kne-peiraia@outlook.com.gr Το πρόγραμμα παρουσιάσεων: Στον δήμο Πειραιά, αύριο, Πέμπτη, στις 21.00, με ομιλητή τον Λέστερ Γκουτιέρες, στέλεχος της ΚΝΕ. Στον δήμο Κερατσινίου, την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 19.00, με ομιλήτρια την Ελένη Καλλιγιαννίδου, στέλεχος της ΚΝΕ.

Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο «"Ολοι μαζί" και άλλα παραμύθια σε καιρούς κρίσης» πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση ΝΟΠΕ της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ την Παρασκευή 24 Απρίλη, στις 18.00, στο «ZOOM». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συζήτηση. Το link της εκδήλωσης είναι: https://us04web.zoom.us/j/78318080698.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ