Τετάρτη 8 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Διαδικτυακές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Το βίντεο από το 3o podcast της ΚΝΕ, που είναι αφιερωμένο στους μαθητές, καθώς και τις δύο προηγούμενες εκπομπές της για τον κορονοϊό και τις συνέπειες της πανδημίας στα εργασιακά δικαιώματα, μπορεί να τα βρει κανείς στην καινούργια ιστοσελίδα της Οργάνωσης, kne.gr. «Μπαίνουν οι μαθητές σε καραντίνα;» ήταν το θέμα του 3ου podcast, που ασχολήθηκε με την τηλεκπαίδευση, τις πανελλαδικές εξετάσεις και τη δράση των μαθητών, με καλεσμένους την Δάφνη, μαθήτρια Γ' Λυκείου, πρόεδρο του 15μελούς του Μαράσλειου Λυκείου και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας, και τον Αντρέα Καργόπουλο, καθηγητή Χημείας και μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Παράλληλα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν διαδικτυακές εκπομπές για επίκαιρα θέματα:

  • Εκδήλωση - συζήτηση μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα «Η υγεία τις μέρες της πανδημίας: Υπάρχει άλλος δρόμος; Το παράδειγμα του σοσιαλισμού», διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. οι Τομεακές Οργανώσεις ΑΕΙ Βόλου και Λάρισας της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Αγγέλα Τσιάτσιου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Η είσοδος στην πλατφόρμα θα γίνεται με τη χρήση του κωδικού: 8k6ce85.
  • Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης της ΚΝΕ πραγματοποιεί παρουσίαση του βιβλίου «Αλήθειες και ψέματα για τον σοσιαλισμό 3. Για την παραχάραξη της Ιστορίας», που αποτελεί έκδοση του ΚΣ της ΚΝΕ. Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει από τον Νίκο Καραδήμο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσει κανείς τη βιβλιοπαρουσίαση: https://join.skype.com/glSLHrT3HZaW (όσοι συνδέονται καλό θα είναι να έχουν κλειστά την κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής τους, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο και παρεμβολές. Μετά την παρουσίαση θα μπορούν να υποβληθούν ερωτήσεις. Σκέψεις και ερωτήσεις μπορούν να στέλνονται ήδη και στο email: kneamth@hotmail.com).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ