Σάββατο 4 Απρίλη 2020 - Κυριακή 5 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάθε μέρα με τον «Ριζοσπάστη»!

Διευρύνεται το δίκτυο συνδρομητών της εφημερίδας μας

Κάθε μας μέρα ξεκινάει με τη μελέτη του «Ριζοσπάστη»! Αυτό είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις, ειδικά αυτόν τον καιρό, που οι συνθήκες είναι πιο συνθετες, πιο απαιτητικές, οι εξελίξεις πολλές και πυκνές σε πολλά μέτωπα: Στις εξελίξεις με την πανδημία και τις απειλές για τη δημόσια υγεία, την κατάσταση στο σύστημα Υγείας, τις συνθήκες και την αντεργατική επίθεση στους χώρους δουλειάς, τις εξελίξεις στους κλάδους της οικονομίας, την όξυνση των αντιθέσεων ανάμεσα σε ιμπεριαλιστικά κέντρα.

Παίρνοντας όλα τα μέτρα για να διακινείται καθημερινά ο «Ριζοσπάστης» σε όλο και περισσότερους, η εφημερίδα μας διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των συνδρομητών της, και φτάνει έγκαιρα κάθε πρωί στην πόρτα μελών και φίλων του Κόμματος, πρωτοπόρων εργαζομένων που δίνουν τη μάχη στους χώρους δουλειάς.

Ετσι, παράλληλα με την αύξηση των συνδρομητών στην Αττική, ο «Ριζοσπάστης» έχει ήδη αναπτύξει το δίκτυό του, φτάνοντας σε Χαλκίδα, Τανάγρα και Ψαχνά, καθώς και στην Καλαμάτα. Τις αμέσως επόμενες μέρες, η εφημερίδα μας θα φτάνει καθημερινά σε συνδρομητική βάση στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, ενώ σταδιακά θα εντάσσονται κι άλλες περιοχές.

Ταυτόχρονα, από την προηγούμενη βδομάδα ο «Ριζοσπάστης» διατίθεται και στα σούπερ μάρκετ.

Εξασφαλίζουμε με κάθε τρόπο την καθημερινή προμήθεια και μελέτη της εφημερίδας. Το καθημερινό διάβασμα, η αξιοποίηση της αρθρογραφίας του «Ριζοσπάστη», της διαρκούς ροής του πόρταλ «902.gr», είναι αναντικατάστατα όπλα. Γιατί ειδικά σε συνθήκες όπως οι σημερινές, αποδεικνύεται στην πράξη η ισχύς του συνθήματος: «Οταν η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια μας γίνεται δύναμη στη δράση σε όλες τις συνθήκες».

Πληροφορίες για τη συνδρομή στον «Ριζοσπάστη», στην ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής» (https://sep.gr/eshop/titlos/syndromi-rizospastis/) και στα τηλ. 210 3320807 - 210 3320815.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ