Παρασκευή 20 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
Ανεπιθύμητοι οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες!

Την ανησυχία της για το κρούσμα κορονοϊού που καταγράφηκε σε ΝΑΤΟικό ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο νησί, στο πλαίσιο εκπαίδευσης στο ΚΕΝΑΠ της Σούδας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, καταγγέλλοντας παράλληλα τη νέα άσκηση του ΝΑΤΟ που είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στην περιοχή.

Στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει ότι η αποστολή στην οποία συμμετείχε ο παραπάνω στρατιωτικός από το Μαρόκο, ο οποίος «αλώνιζε» στην πόλη, είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο στα Χανιά. «Αυτό που φοβόταν η τοπική κοινωνία από την ανεξέλεγκτη δραστηριότητα των ΝΑΤΟικών φονιάδων, τις προηγούμενες μέρες, δυστυχώς έγινε πραγματικότητα», σημειώνει η Επιτροπή, αναδεικνύοντας τις ευθύνες «τόσο αυτής της κυβέρνησης όσο και της προηγούμενης, αφού με την πολιτική που εφαρμόζουν δίνουν αέρα στα πανιά των ΝΑΤΟικών δολοφόνων». «Οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες των λαών και οι επιτελείς τους, εκτός από τις βάρβαρες, κατοχικού τύπου συμπεριφορές κατά καιρούς στα Χανιά, πήραν "προαγωγή" και μας κουβάλησαν και τον κορονοϊό», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Παρά τις συστάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για περιορισμό των μετακινήσεων, αυτοί αγνόησαν τα πάντα και ως σύγχρονοι "αφέντες", που δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, έκαναν ό,τι γούσταραν σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Περιμένουμε πλέον οι διάφοροι τοπικοί φορείς που ουκ ολίγες φορές χαριεντίστηκαν με τους ΝΑΤΟικούς "συμμάχους" μας να καταδικάσουν επιτέλους τη συμπεριφορά τους και να ζητήσουν να ξεκουμπιστούν από τον τόπο μας».

Αναφερόμενη στη ΝΑΤΟική άσκηση που είναι σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή Αλμυρού Γεωργιούπολης Αποκορώνου, η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων υπογραμμίζει: «Αυτοί που βομβαρδίζουν τις γειτονικές μας χώρες δημιουργώντας χιλιάδες πρόσφυγες, που κάνουν πλάτες στην Τουρκία για να παραβιάζει τη Συνθήκη της Λοζάνης και να εισβάλλει στη Συρία, είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας" και απαιτεί να κλείσουν τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ΝΑΤΟικές εγκαταστάσεις, που έχουν γίνει πολεμικό ορμητήριο για να μακελεύονται οι λαοί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ