Πέμπτη 19 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αναστολή της τετράμηνης εξόρμησης, παίρνουμε όλα τα μέτρα για το καθημερινό διάβασμα και την αξιοποίηση του «Ριζοσπάστη»

Οι εξελίξεις με την πανδημία κορονοϊού στη χώρα μας και τα αναγκαία μέτρα που έχουν παρθεί μας υποχρεώνουν να αναστείλουμε σε κατοπινό χρόνο την τετράμηνη εξόρμηση για την άνοδο της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη», που ανακοινώσαμε στις 7 Μάρτη 2020.

Τις δύσκολες αυτές ώρες καλούμε τα στελέχη, τα μέλη, τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος με όλους τους πρόσφορους τρόπους να δώσουν τη μάχη της ενημέρωσης για τις εξελίξεις, τη μάχη της προβολής των θέσεων και των αναλύσεων του Κόμματος, κανείς να μη μένει ανενημέρωτος.

Τα μέλη του Κόμματος, της ΚΝΕ, οι φίλοι και οπαδοί του, βρίσκονται και σε αυτές τις συνθήκες στην πρώτη γραμμή για να μην μπουν σε καραντίνα τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, για να μην αξιοποιηθεί η πανδημία για έναν νέο γύρο επίθεσης από την εργοδοσία στους εργαζόμενους, για να μην κρυφτούν οι ευθύνες του κράτους, της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων για τη σημερινή κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας, για να μην περάσει η λογική ότι όλα είναι ατομική ευθύνη.

Για να δυναμώσει η αλληλεγγύη στα τμήματα του λαού μας που το έχουν περισσότερη ανάγκη, ώστε κανείς να μην είναι μόνος και σε αυτήν την κρίση.

Αξιοποιούμε σε αυτήν την κατεύθυνση την πολύχρονη πείρα του Κόμματός μας και του εργατικού - λαϊκού κινήματος, παίρνοντας υπόψη βεβαίως στις σημερινές συνθήκες την ανάγκη να παρθούν μέτρα αυτοπροστασίας όλου του λαού.

Σε αυτή τη μάχη το καθημερινό διάβασμα και η αξιοποίηση της αρθρογραφίας του «Ριζοσπάστη», της ύλης που φιλοξενεί το πόρταλ «902.gr», είναι αναντικατάστατα όπλα. Γι' αυτό χρειάζεται η καθημερινή φροντίδα όλων, να παίρνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για την προμήθεια του «Ριζοσπάστη» και τη διάδοσή του με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο.

Γιατί ειδικά σε συνθήκες όπως οι σημερινές έχει μεγάλη ισχύ το σύνθημα ότι όταν η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια μας γίνεται δύναμη στη δράση σε όλες τις συνθήκες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ