Σάββατο 14 Μάρτη 2020 - Κυριακή 15 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
4ΜΗΜΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 2020
Πάνω από 53.000 φύλλα διακινήθηκαν σε όλη τη χώρα!

Η αφίσα της 4μηνης εξόρμησης
Η αφίσα της 4μηνης εξόρμησης
Από την πρώτη στιγμή που η ΚΕ του ΚΚΕ αποφάσισε να ξεκινήσει η τετράμηνη εξόρμηση για την αύξηση της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη», οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ ξεκίνησαν τη συζήτηση για την προετοιμασία, για τους στόχους που θα θέσουν. Ταυτόχρονα ξεκίνησε η προπαγάνδιση της «επίσημης πρώτης» της μεγάλης αυτής προσπάθειας, που συνέπεσε με την πανεξόρμηση του «Ριζοσπάστη» του περασμένου Σαββατοκύριακου. Με αφίσες που προετοίμαζαν την εξόρμηση, όπως στην Αττική, με συσκέψεις προετοιμασίας με οπαδούς και φίλους, με ένα πρόγραμμα συγκεντρώσεων και περιοδειών, με αξιοποίηση της ύλης αλλά και του ένθετου dvd με το Ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» για τα 100χρονα του ΚΚΕ, έγινε τελικά κατορθωτό να διακινηθούν πάνω από 53.000 φύλλα!

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική διακινήθηκαν 27.988 φύλλα και στην υπόλοιπη Ελλάδα 25.035 φύλλα, συνολικά δηλαδή 53.023 φύλλα. Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται και η διακίνηση μέσω των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και η κυκλοφορία μέσω περιπτέρων. Αυτό το νούμερο φέρνει τον «Ριζοσπάστη» στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε όλες τις εβδομαδιαίες εφημερίδες, αν πάρουμε υπόψη τον μέσο όρο διακίνησης των κυριακάτικων φύλλων.

Τα στοιχεία που δείχνει ο πίνακας βάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα για τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ώστε να σταθεροποιηθεί μια μεγάλη διακίνηση, αφού φανερώνουν τις δυνατότητες που υπάρχουν και για καινούργιους αναγνώστες και για συστηματική αγορά και μελέτη του «Ριζοσπάστη» από όσους τον προμηθεύονται σποραδικά.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ