Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Κρίσμο σταυροδρόμι...

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκει τους εκπροσώπους μας στην Ευρωλίγκα η αυλαία του Β` γύρου, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και το Περιστέρι δίνουν σήμερα σημαντικούς αγώνες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι «πράσινοι» αγωνίζονται στην Ιταλία κόντρα στη Σκίπερ Μπολόνια (21.30) με σκοπό τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου, ενώ το Περιστέρι υποδέχεται την Ολίμπια Λουμπλιάνας (21.15) σε ένα καθοριστικό για το μέλλον του στη διοργάνωση παιχνίδι.

Να συνεχίσει το σερί...

Με βασικό στόχο να συνεχίσει η ομάδα το νικηφόρο σερί που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου της Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι με τους Ιταλούς με συγκρατημένη αισιοδοξίας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε στους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τους Ιταλούς εξαιτίας της 5ης θέσης που βρίσκονται στον όμιλο και τις τέσσερις ήττες που έχουν υποστεί. Αλλωστε στην έδρα της δείχνει να μεταμορφώνεται η Σκίπερ προς το καλύτερο και παρουσιάζει ένα δυνατό σύνολο που δυσκολεύει τον κάθε αντίπαλο και αυτό το ξέρει καλά ο «Ζοτς». «Εάν παίξουμε σαν ομάδα όπως στη Μαδρίτη, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η Σκίπερ έχασε την προηγούμενη βδομάδα εντός έδρας από την ΤΣΣΚΑ και όπως είναι φυσικό η αντίπαλός μας παίζει το τελευταίο της χαρτί, αφού εάν δεν κερδίζει, δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι η άμυνά μας θα κρίνει το νικητή της αναμέτρησης», επισήμανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον Σιούτη που έμεινε στην Αθήνα (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), αλλά και τους μόνιμους τον τελευταίο καιρό απόντες Καλαϊτζή και Κουτλάι. Σημειώνεται τέλος ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει αντιμέτωπο έναν παλιό του... γνώριμο τον πρώην «ερυθρόλευκο» Αντονι Γκολντγουάιρ, ενώ ο Μουλαομέροβιτς θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Αμα χάσει... χάνεται

Τη νίκη απέναντι στην Ολίμπια Λουμπλιάνα προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τι οποίες ελπίδες έχει (που ομολογουμένως είναι ελάχιστες) για κατάληψη της 4ης θέση του ομίλου επιδιώκει σήμερα το Περιστέρι. Ο τεχνικός του Περιστεριού, Αργύρης Πεδουλάκης, περιμένει από τους παίκτες του μία εμφάνιση ανάλογη με το πρώτο παιχνίδι στη Λιουμπλιάνα (σ.σ.: οι "κυανοκίτρινοι" έχασαν δύσκολα με 74-81), γιατί μόνο έτσι θα έχουν ελπίδες για νίκη. Στις δηλώσεις του ο Ελληνας τεχνικός επισήμανε το γεγονός ότι η Ολίμπια εμφανίζεται πλέον πιο ενισχυμένη και δυνατή απ' ό,τι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. «Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται από τη Σλοβενία, η αντίπαλός μας θα παραταχθεί αρκετά πιο ενισχυμένη από την πρεμιέρα., αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σαν τελικός και η μοναδική περίπτωση να κερδίσουμε είναι να παίξουμε σαν ομάδα. Η Ολίμπια είναι μία πολύ ταλαντούχος ομάδα και οφείλουμε να τη σεβαστούμε», τόνισε ο «Αρτζι» που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Αντερσεν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να τελειώσει τη δουλειά...(2010-12-15 00:00:00.0)
Δύσκολες αποστολές(2003-11-20 00:00:00.0)
Σε κρίσιμο σταυροδρόμι(2003-03-27 00:00:00.0)
Αντίπαλος του... χεριού του(2003-03-06 00:00:00.0)
«Τα ψέματα τελειώνουν»(2003-02-13 00:00:00.0)
«Χορταστική» μέρα(2000-12-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ