Πέμπτη 5 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Να αποφύγει τους μπελάδες

Στον απόηχο της ήττας του στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα ακόμη δύσκολο τεστ δυνάμεων φιλοξενώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 28η αγωνιστική της Euroleague (21.00 Novasport 2). Με τις αποτυχίες του τελευταίου διαστήματος να έχουν φρενάρει αρκετά την καλή πορεία μέχρι τα τέλη Γενάρη, οι «πράσινοι» στην τελική ευθεία για το φινάλε της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης (34η αγωνιστική) θέλουν να αποφύγουν τους μεγαλύτερους μπελάδες. Αν και παραμένουν στην 6η θέση με απολογισμό 14 νίκες - 13 ήττες με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους, οι λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τις θέσεις οκτάδας (κυρίως 6 - 8) δεν αφήνουν περιθώρια νέων απωλειών.

Για μια σειρά (αρχίζει από σήμερα) αγώνων δύσκολων αλλά που πρέπει η ομάδα του να τα δώσει όλα για τις νίκες προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο. Ζητώντας από τους παίκτες του να έχουν νοοτροπία νικητή τόσο σήμερα όσο και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις που ακολουθούν. Ο ίδιος έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, παρά την ήττα, στο ΣΕΦ εξηγώντας πως αν και η ομάδα υστέρησε σε σημαντικά ζητήματα (1/20 στα 3ποντα) ήταν εντός της διεκδίκησης της νίκης μέχρι τέλους.

  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ζητώντας από τους αρμοδίους την τιμωρία των «ερυθρολεύκων».
  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Zενίτ - Ζαλγκίρις (19.00 Novasports 3), Bαλένθια - Αρμάνι (22.00 Novasports 5), Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν (22.00 Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ