Τετάρτη 4 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύγκρουση με την πολιτική κυβέρνησης - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Κατάργηση του «Δουβλίνου» και της Συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας
  • Στον Εβρο και στο Αιγαίο, εχθρός του λαού δεν είναι οι ξεριζωμένοι από τους πολέμους και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, αλλά η πολιτική που στηρίζει τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, αυξάνοντας τα κύματα των προσφύγων, και μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα - φυλακή για να προστατεύεται το «φρούριο» της ΕΕ.
  • Αντί της επίδειξης πυγμής σε πρόσφυγες και νησιώτες, η κυβέρνηση να δείξει τον «τσαμπουκά» της απέναντι σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, που θεωρούν «δίκαιη» την εισβολή της Τουρκίας στο Ιντλίμπ και δίνουν άλλοθι στον Ερντογάν να χρησιμοποιεί πρόσφυγες και μετανάστες για τις επιδιώξεις της τουρκικής άρχουσας τάξης.
  • Ο ελληνικός λαός, ιδιαίτερα ο πληθυσμός των νησιών και των παραμεθόριων περιοχών, να στρέψουν τα πυρά στους υπεύθυνους και τις αιτίες του προβλήματος. Να απομονώσουν τον εθνικισμό και την καταστολή, όσο και τον κοσμοπολιτισμό της θεωρίας των «ανοιχτών συνόρων». «Ομοψυχία» και συμμαχία να έχει ο λαός μέσα στους αγώνες του, κόντρα στις αστικές κυβερνήσεις και τους ιμπεριαλιστικούς εταίρους τους.

ΣΕΛ.  5   -   9

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ