Τρίτη 18 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
Δεν βγάζει άχνα για την αντιλαϊκή πολιτική αλλά ακριβοπληρώνει για τη βρώμικη προπαγάνδα

Τα σποτ στα ΜΜΕ με τα οποία η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ συνεχίζει τη βρώμικη προπαγάνδα της, με χρήματα από το υστέρημα των εργαζομένων, στηλιτεύει το ΠΑΜΕ.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Αυτοί που δεν έχουν βγάλει ένα φύλλο χαρτί, που δεν έχουν βγάλει άχνα για τον νέο αντιασφαλιστικό νόμο και τον στηρίζουν μέχρι κεραίας, αυτοί που δεν έχουν φτιάξει μια ανακοίνωση για την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και την αθλιότητα της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης που υπέγραψαν πρόσφατα στα μουλωχτά, αυτοί που έπαθαν πλήρη αφωνία στο νόμο που χτυπούσε τη συνδικαλιστική δράση και το δικαίωμα στην απεργία, αυτοί που σιωπούν για τα εργατικά ατυχήματα και για τους νεκρούς που σκοτώνονται καθημερινά στην αρένα της εκμετάλλευσης, αυτοί που κλείνουν τα μάτια μπροστά στο κλείσιμο των επιχειρήσεων στις λιγνιτικές μονάδες και στη ΛΑΡΚΟ, την ίδια στιγμή ακριβοπληρώνουν τα ΜΜΕ από το υστέρημα των εργαζομένων για βρώμικη προπαγάνδα, έχοντας παχυλή στήριξη από την κυβέρνηση και τον ΣΕΒ.

Δεν τους πιστεύει κανένας! Οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη! Θα πάρουν την απάντηση που πρέπει στις 18 Φλεβάρη, στη μεγάλη απεργία για το Ασφαλιστικό και στο συνέδριο - παρωδία που ετοιμάζουν στις 25 Φλεβάρη».

Στο μεταξύ, σε σποτάκι του το ΠΑΜΕ υπενθυμίζει μια σειρά από τηλεοπτικές εμφανίσεις ηγετικών στελεχών της ΓΣΕΕ, στις οποίες «δανείστηκαν» τη φρασεολογία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για να παρομοιάσουν το ΠΑΜΕ, τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους που συσπειρώνονται σε αυτό με «εγκληματική οργάνωση» που κάνει «διατεταγμένες επιχειρήσεις».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ