Τρίτη 18 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Κορυδαλλού και Αγίας Τριάδας Νίκαιας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Κορυδαλλού (Γρηγορίου Λαμπράκη & Καρυταίνης). Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., η ΚΟΒ στην Τράπεζα Ελλάδος καλεί σε σύσκεψη συνταξιούχων. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ.

Το Σάββατο 22 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Κυψέλης Αθήνας καλεί σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο (Καλογερά 18), με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 23 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Δάφνης - Υμηττού Αττικής καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα του δημαρχείου Υμηττού. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Ωρωπού καλεί σε εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Νέων Παλατιών (Μαρμαρά 31). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο Πολυδύναμο Κέντρο του 7ου Διαμερίσματος (Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι, πλησίον Μετρό). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ