Τρίτη 18 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Κυκλοφορεί το δεύτερο φύλλο του «Πρωτεργάτη»

Το δεύτερο φύλλο του δίμηνου ενημερωτικού εντύπου «Πρωτεργάτης», που εκδίδει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, κυκλοφορεί και διανέμεται δωρεάν από τα σωματεία.

Το Εργατικό Κέντρο έχει αποφασίσει την έκδοση δίμηνης ενημερωτικής εφημερίδας που θα βασίζεται σε ανταποκρίσεις εργαζομένων από τους χώρους δουλειάς, θα αφορά τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις τους, την κοινή δράση με τους αυτοαπασχολούμενους και τους νέους της ευρύτερης περιοχής.

Ο τίτλος της εφημερίδας, όπως εξηγεί, σηματοδοτεί το στίγμα και το ρόλο που αναλογεί στη συνδικαλιστική οργάνωση να δρα και να παρεμβαίνει για το σύνολο των προβλημάτων των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας. Το στίγμα αυτό δίνεται και μέσα από το περιεχόμενο του 8σέλιδου φύλλου.

Κεντρική θέση στο δεύτερο φύλλο του εντύπου έχει το κάλεσμα μπροστά στη σημερινή 24ωρη απεργία για την Κοινωνική Ασφάλιση. «Ολοι στον αγώνα! Ολοι στη μάχη να σταματήσουμε το νέο έγκλημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση», τονίζει το πρωτοσέλιδό του.

Στις σελίδες και αυτού του φύλλου έχουν τη δική τους θέση οι εργαζόμενοι σε μια σειρά από χώρους δουλειάς, όπως οι μετανάστες εργάτες γης, οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο και στο «εκπτωτικό χωριό» στα Σπάτα. Με πλευρές της δικής τους δράσης συμβάλλουν στην ύλη του τα άρθρα από στελέχη της ΟΓΕ και της Ενωσης ΕΒΕ Μαραθώνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ