Σάββατο 15 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 16 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
Ορισμένοι απέκτησαν όψιμες ευαισθησίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας!

Οσον αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας και τους πλειστηριασμούς, ορισμένοι απέκτησαν όψιμες ευαισθησίες, ενώ ως κυβέρνηση άνοιξαν τις πόρτες και για την πώληση των «κόκκινων» δανείων στα funds και την άρση της όποιας προστασίας υπήρχε για την πρώτη κατοικία.

Κύριε Τσίπρα, δύο φορές σας καταθέσαμε πρόταση νόμου για την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, και τις δυο φορές τη γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια, όπως γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια την πρόταση των σωματείων για τον κατώτατο μισθό και τις Συλλογικές Συμβάσεις.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το Δεκέμβρη του 2017 φέρατε αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα, κατ' απαίτηση των τραπεζών και των funds, για να ποινικοποιήσετε τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Ποιον δουλεύετε, λοιπόν, ότι τάχα σας έπιασε ο πόνος για τους πλειστηριασμούς και την κοινή δράση; Πάντως όχι εμάς.

Εμείς θα ξανακαταθέσουμε άμεσα τόσο την πρότασή μας, επικαιροποιημένη φυσικά, για προστασία της πρώτης κατοικίας - μαζί με την κατάργηση του δικού σας «ιδιώνυμου» - όσο και την πρόταση των 500 σωματείων για την επαναφορά του κατώτατου μισθού, της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης και των Συλλογικών Συμβάσεων.

Και ο καθένας ας πάρει θέση.

Την πρόταση για την πρώτη κατοικία την καταθέτω σήμερα και για τα πρακτικά της συζήτησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ