Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ

Το Παράρτημα Ηλιούπολης πραγματοποιεί εκδήλωση - παρουσίαση για τις εξορίες - φυλακές αγωνιστών από το 1924 μέχρι το 1974, με τίτλο «Διότι δεν συνεμορφώθην...», αύριο Σάββατο 8 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο θέατρο δημαρχείου Ηλιούπολης (λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου 114 και Κουντουριώτου - είσοδος από Κουντουριώτου). Η εκδήλωση θα περιέχει βίντεο - προβολή φωτογραφιών, θεατρικό αναλόγιο και τραγούδι.

Το Παράρτημα Ν. Σμύρνης κόβει πίτα αύριο Σάββατο 8 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του (Ομηρείου 4). Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε!».

Το Παράρτημα Μελισσίων οργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στην ίδρυση του ΕΛΑΣ και κοπή πίτας την Κυριακή 9 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου, πλατεία Αγίου Γεωργίου).

Το Παράρτημα Πτολεμαΐδας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 9 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στα γραφεία του (Βασ. Σοφίας 34 και Πόντου, 1ος όροφος).

Το Παράρτημα Λάρισας, την Παρασκευή 14 Φλεβάρη και ώρα 10.30 π.μ., στα γραφεία του (Παπαναστασίου 52, 3ος όροφος), διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στη μέρα ίδρυσης του ΕΛΑΣ. Παράλληλα θα γίνει και κοπή της πίτας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ