Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις και περιοδείες για τις εξελίξεις στην περιοχή και τις θέσεις του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟ Αρτας με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Κρόνος», θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (εστιατόριο «Φαγουριό», Φιλαδελφείας 312) θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Σε σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στον Ασπρόπυργο (Μάρκου Μπότσαρη 2) θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Βορείων και Μενιδίου - Φυλής καλούν σε σύσκεψη στο Α' ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας (Φιλελλήνων 1 & Διονυσίου Σολωμού).

-- Στις 7 μ.μ., στο «Καφέ Ξανθίδη» στον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, Γραμματέα της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης (στα γραφεία της ΚΟΒ, Βασ. Ολγας 207) με ομιλητή τον Βασίλη Τομπουλίδη, Γραμματέα της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., περιοδεία στο Νοσοκομείο Κιλκίς, στο ΙΚΑ Κιλκίς και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με τον Κώστα Σιδηρόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς.

-- Στις 5.30 μ.μ., στο Νυχτερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου με τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο.

-- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιράχη (κεντρική πλατεία - καφενείο Κουμουλίδη) θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟ Κεντρικού Μενιδίου, στο 1ο ΚΑΠΗ Δ. Αχαρνών (πλατεία Αγίου Νικολάου 1), θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης.

-- Στις 6 μ.μ., στο 4ο ΚΑΠΗ Δ. Αχαρνών (πλατεία Αγίας Αννας - Εργατικές Κατοικίες) θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην κοινότητα Τριλόφου Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον Γιώργο Σοφιανό, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 9 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ του δήμου Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση στον κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ», στην πλατεία Κοραή. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Βύρωνα καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του δημαρχείου Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε συγκέντρωση στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Λιτόχωρο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ, αντισυνταγματάρχη Ειδικών Δυνάμεων ε.α.

Τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κάτω Τούμπα («Καφέ Ανεμος»), με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Καρδίτσας, στην αίθουσα της ΠΕΔ, θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης θα γίνει η βράβευση της πρωτοπόρας Οργάνωσης και των συντρόφων που ξεχώρισαν για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

-- Στον Βόλο (Μεταξουργείο), στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ