Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ»
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι τέσσερις εγκαυματίες

Διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι τέσσερις εγκαυματίες εργαζόμενοι, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια έκρηξης που σημειώθηκε την Παρασκευή, στα διυλιστήρια της «Motor Oil» στους Αγίους Θεοδώρους.

Ο 55χρονος εγκαυματίας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΚΑΤ πρόκειται να μπει σε διαδικασία αφύπνισης το επόμενο 24ωρο, καθώς παρουσιάζει σημάδια αναπνευστικής βελτίωσης, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαυματίες το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκαν και αργότερα μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία «Γεννηματάς» και «Θριάσιο». Λόγω έλλειψης κρεβατιών στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του «Θριασίου», δύο από τους τέσσερις εγκαυματίες παρέμειναν εκτός ΜΕΘ για ένα 24ωρο και νοσηλεύονταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), η οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη βαρύτητα των περιστατικών.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Πυροσβεστική πληροφορήθηκε για την έκρηξη και το ατύχημα από το ΕΚΑΒ, καθώς δεν υπήρξε προηγούμενη ειδοποίηση από την επιχείρηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ