Σάββατο 1 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 2 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Μαζική συμμετοχή φαντάρων και αποστράτων στις συγκεντρώσεις ενάντια στη Στρατηγική Συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ

Οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μαζί με στρατευμένους νέους συμμετείχαν στη μεγάλη διαδήλωση του λαού της Αθήνας, ενάντια στην κατάπτυστη Στρατηγική Συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ, που ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ και προετοίμασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διαδηλωτές διατράνωσαν τη θέλησή τους να παλέψουν ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να στείλει στρατεύματα στη Σαουδική Αραβία και τη Λιβύη. Είναι ενέργεια που εμπλέκει ακόμα περισσότερο τις Ενοπλες Δυνάμεις στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Λαός και νεολαία έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ της ΕΕ. Ο μύθος περί της ασφάλειας που μας παρέχει το ΝΑΤΟ, είναι κάλπικος και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι μοναδικό κριτήριο για τους ιμπεριαλιστές είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, των πολυεθνικών. Επίσης η αστική τάξη της χώρας μαζί με την κυβέρνηση συναινούν στην αποστολή στρατευμάτων εκτός συνόρων.

Για όλα αυτά ο λαός συνεχίζει τον αγώνα του ενάντια στην αποστολή στρατευμάτων στη Σαουδική Αραβία και τη Λιβύη. Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, ορμητήρια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ. Αποδέσμευση από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ