Παρασκευή 31 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε άλλες πόλεις

Κοζάνη
Κοζάνη
Μαχητικές συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Αλεξανδρούπολη, στην Κατερίνη, στην Κοζάνη, στην Πτολεμαΐδα και τη Φλώρινα. Ενώ μαζικές εξορμήσεις έγιναν σε Γρεβενά, Καστοριά και άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης. Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες ακόμα πόλεις σε όλη τη χώρα.

Στην Αλεξανδρούπολη συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο σωματεία και φορείς από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ακολούθησε μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους, που κάλεσε σε ξεσηκωμό το λαό.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Χρήστος Τρέλλης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, ενώ χαιρέτισαν η Ματούλα Γκιδίκα, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, και ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Στην Κατερίνη, η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας. Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με συνθήματα όπως «Εξω το ΝΑΤΟ, να φύγουν οι βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις», «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά».

Μαχητική συγκέντρωση και πορεία έγινε και στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή των εργαζομένων, της νεολαίας και των γυναικών που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα των Σωματείων Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ΣΕΕΕΝ και την Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης.


Αλεξανδρούπολη
Αλεξανδρούπολη

Καλαμάτα
Καλαμάτα

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ