Τετάρτη 29 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με μεγάλη θλίψη ο αποχαιρετισμός του συντρόφου Γιάννη Βλάχου

Το τελευταίο «αντίο» είπαν χτες στη Σαλαμίνα φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές στον σ. Γιάννη Βλάχο, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Στην πολιτική του κηδεία παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και Γραμματέα της ΤΕ Πειραιά, που τον αποχαιρέτησε εκ μέρους της Οργάνωσης. Για τη ζωή και τη δράση του μίλησαν επίσης ο Ν. Τουτουτζάκης από το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και η Γεωργία Γκαβογιάννη, εκ μέρους της ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ.

Η ΤΕ Πειραιά, αποχαιρετώντας τον σ. Γιάννη Βλάχο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Ο σύντροφος Γιάννης πάλεψε με ανιδιοτέλεια μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, αναγνωρίστηκε από τους συνάδελφους του στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, διατέλεσε μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Μέταλλου Πειραιά και πρόεδρος του παραρτήματος Σαλαμίνας του Συνδικάτου Μετάλλου. Ο σύντροφος Γιάννης ήταν επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" Σαλαμίνας».

Τη βαθιά της θλίψη εκφράζει και η διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, τονίζοντας: «Ολα αυτά τα χρόνια, βαδίζαμε πλάι πλάι, δεμένοι στις αλυσίδες του αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Πάντα στην πρώτη γραμμή. Αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, που όλοι εμείς υποσχόμαστε, συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο, να το κάνουμε να φαίνεται μικρότερο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ