Παρασκευή 24 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει τα παζάρια για το Προσφυγικό πίσω από κλειστές πόρτες

Την απαράδεκτη ενέργεια του υπουργού Μετανάστευσης, Ν. Μηταράκη, να αποκλείσει εκπροσώπους των συνδυασμών του Περιφερειακού Συμβουλίου από τη χτεσινή συνάντηση που είχε ο υπουργός με τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και δημάρχους για το Προσφυγικό, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Επιτροπή Αιγαίου του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Είναι απαράδεκτη η ενέργεια του υπουργού Μετανάστευσης, Ν. Μηταράκη, να αποκλείσει από τη συνάντηση, που είχε με τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και δημάρχους των νησιών, τη συμμετοχή εκπροσώπων των συνδυασμών στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ανάμεσα στους αποκλεισμένους ήταν και ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στ. Τάσσος.

Συνυπεύθυνος για αυτούς τους αποκλεισμούς είναι και ο περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης, ο οποίος δεν αντέδρασε και τους αποδέχθηκε, αν δεν ήταν προσυνεννοημένοι. Είναι φανερό ότι έχουν πράγματα να κρύψουν και ο υπουργός και ο περιφερειάρχης από τις συνεννοήσεις και τα παζάρια που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Καλούμε το λαό των νησιών να συνεχίσει και να δυναμώσει την πάλη του κατά της πολιτικής του εγκλωβισμού που δημιουργεί η πολιτική της ΕΕ και της λειτουργίας παλιών και νέων hot spots. Να απορρίψει τα διλήμματα και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης. Να γυρίσει την πλάτη στα ακροδεξιά παραληρήματα του περιφερειάρχη και να μη δείξει καμιά εμπιστοσύνη στις αντικυβερνητικές δηλώσεις και διεκδικήσεις του. Αλλα δηλώνει ότι διεκδικεί δημόσια και άλλα συνεννοείται πίσω από τις κλειστές πόρτες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ