Πέμπτη 23 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»

Τεύχος 184 (ΟΚΤΩΒΡΗΣ - ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ)

Περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ», Τεύχος 184 (ΟΚΤΩΒΡΗΣ - ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ)
Περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ», Τεύχος 184 (ΟΚΤΩΒΡΗΣ - ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ)
Με πλούσιο ρεπορτάζ, με τα συνεδριακά υλικά και τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ που πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Νοέμβρη, κυκλοφορεί το περιοδικό της «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» (τεύχος 184 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019), απαραίτητο για όλους τους Αντιστασιακούς αγωνιστές, φίλους και απογόνους της Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που ενδιαφέρονται για τη δράση και τις εκδηλώσεις της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Εκτός από τον χαιρετισμό του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ. Δημήτρη Κουτσούμπα στο Συνέδριο, δημοσιεύονται η εισήγηση και ο προγραμματισμός δράσης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, οι αποφάσεις του Συνεδρίου και ο κατάλογος των μελών της νέας διοίκησης.

Στις άλλες στήλες του περιοδικού δημοσιεύονται: Στο ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Κείμενο αφιερωμένο στα 70 χρόνια από τη λήξη της εποποιίας του ΔΣΕ με τα βασικά συμπεράσματα από εκείνον τον ηρωικό αγώνα. Στη στήλη ΕΠΕΤΕΙΟΙ δημοσιεύεται πλούσιο ρεπορτάζ από την εκδήλωση της ΚΟ Κ. Μακεδονίας για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης με τη σημαντική ομιλία της σ. Αλέκας Παπαρήγα. Επίσης ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις για την ίδρυση του ΕΑΜ και την Απελευθέρωση της Αθήνας κ.ά.

Στις ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΣΕ έρευνα για το ιστορικό της Μάχης του ΔΣΕ για την κατάληψη της Αράχωβας. Ενώ, στη στήλη ΡΕΠΟΡΤΑΖ, πέρα από τα υλικά για τις δραστηριότητες - εκδηλώσεις των Παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ σε όλη τη χώρα, δημοσιεύεται και η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στα εγκαίνια του Μουσείου του ΚΚΕ στις Πρέσπες. Ενδιαφέροντα, όπως πάντα, είναι και τα υλικά που αφορούν τις στήλες ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ - ΗΡΩΕΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» διατίθεται:

  • Στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ: Μαυρομματαίων 12, Αθήνα, τηλέφωνο 210.8222.952, Φαξ: 210.8834.093.
  • Στα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ