Τετάρτη 22 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ετοιμάζονται να δώσουν μαζικό «παρών» στην κινητοποίηση

Συνδικάτα και μαζικοί φορείς της Αττικής προετοιμάζονται να δώσουν μαζικό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ το Σάββατο 25/1 στην Αθήνα.

Σχετικές αποφάσεις έχουν πάρει τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας, Πειραιά, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Ομοσπονδίες, καθώς και πολλά σωματεία από όλους τους κλάδους

Για την κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την Ομόνοια και θα συνεχιστεί με πορεία στο Σύνταγμα, έχουν οριστεί προσυγκεντρώσεις στις 10.30 π.μ. στα εξής σημεία:

Ομόνοια: Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Ομοσπονδίες, κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία του Φαρμάκου, των Τροφίμων - Ποτών, του Τύπου - Χάρτου, του Ιματισμού - Δέρματος, το Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής, το Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής, η Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, μαζικοί φορείς από την Α' Αθήνας και το Γαλάτσι, Σύλλογοι και Ομάδες της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Πλατεία Κλαυθμώνος: Κλαδικό Συνδικάτο και επιχειρησιακά σωματεία στον Τουρισμό - Επισιτισμό, Ομοσπονδία και Ενωση Λογιστών Αττικής, Κλαδικό και επιχειρησιακά σωματεία στο Χρηματοπιστωτικό, Ιδιωτικοί υπάλληλοι Αθήνας και Πειραιά, Σωματεία Καθαριστριών Αθήνας και Πειραιά, Σωματεία από τον χώρο του Θεάματος - Ακροάματος, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, μαζικοί φορείς του Νότιου και του Βόρεια Τομέα της Αθήνας.

Παλιά Βουλή: Σωματεία των ΟΤΑ, της Περιφέρειας Αττικής, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σωματεία της Δημόσιας Διοίκησης, η ΟΕΝΓΕ, σωματεία εργαζομένων στη δημόσια και την ιδιωτική Υγεία, στη δημόσια και ιδιωτική Εκπαίδευση, η Επιτροπή Αγώνα Δικηγόρων, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, καθώς και μαζικοί φορείς του Ανατολικού τομέα της Αττικής και της περιοχής των Μεσογείων.

Σύνταγμα: Ομοσπονδία Οικοδόμων και συνδικάτα των Κατασκευών, ΣΕΤΗΠ και επιχειρησιακά σωματεία των Τηλεπικοινωνιών, Σωματείο ταχυμεταφορών, ναυτεργατικά σωματεία και εργαζόμενοι από τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, μαζικοί φορείς του Πειραιά, της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής και φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org