Τετάρτη 22 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπρηστικές επιθέσεις

Δεύτερη συνεχόμενη νύχτα εμπρηστικών επιθέσεων ήταν η χτεσινή, καθώς άγνωστοι πυρπόλησαν ΑΤΜ και αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στις 02.20 την Τρίτη, εμπρηστές έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης κτιρίου του ΟΤΕ στο Ελληνικό, στη διασταύρωση των οδών Νικηταρά και Θράκης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, καθώς καταστράφηκαν ολοσχερώς τέσσερα αυτοκίνητα.

Στις 03.25 σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο βρισκόταν σε κατάστημα οπτικών στην οδό Μητροπέτροβα στο Πολύγωνο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνουν ιδιαίτερες ενέργειες, καθώς η φωτιά δεν πήρε έκταση και προκάλεσε μόνο μαύρισμα στο μηχάνημα από τους καπνούς.

Οι εμπρηστικές επιθέσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν σταθμευμένο αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Γρηγορίου Αυξεντίου, στον Ταύρο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ