Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Δυναμικό «παρών» στις διαδηλώσεις των Βρυξελλών
  • Στην πλατεία Κλεμαντίν, 13 του Δεκέμβρη και ώρα 1 το μεσημέρι, ο χώρος προσυγκέντρωσης των ταξικών δυνάμεων της Ευρώπης
  • Την ίδια μέρα, στις 7.30 το απόγευμα, ανοιχτή συγκέντρωση συμπαράστασης στους απολυμένους της SABENA

Πάνω από 300 διαδηλωτές από την Ελλάδα και Ελληνες μετανάστες, των χωρών της Ευρώπης, θα βρεθούν κάτω από τα λάβαρα και τις σημαίες του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στις διαδηλώσεις των Βρυξελλών 13 και 14 του Δεκέμβρη, με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο Λάακεν των Βρυξελλών. Εκεί, όπου το ΠΑΜΕ μαζί τις υπόλοιπες ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις της Ευρώπης, θα διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των ΗΠΑ - ΕΕ, εκφράζοντας, ταυτόχρονα, την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους απολυμένους της αεροπορικής εταιρίας SABENA.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι ο χώρος προσυγκέντρωσης των ταξικών και αγωνιστικών δυνάμεων του Ευρωπαϊκού Κινήματος είναι για τις 13 Δεκέμβρη, στην πλατεία Κλεμαντίν, στην 1 το μεσημέρι.

Την ίδια ημέρα στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί από τις ταξικές δυνάμεις - που συντονίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο - ανοιχτή συγκέντρωση συμπαράστασης στους απολυμένους της SABENA και ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις με κεντρικό ομιλητή το Γιώργο Μαυρίκο, εκ μέρους του ΠΑΜΕ. Θα χαιρετίσουν ακόμα συνδικαλιστές από Γαλλία, Βέλγιο, Τουρκία, Ολλανδία, Ιταλία, απολυμένοι της «SWISSAIR» και άλλοι. Η συγκέντρωση θα γίνει στο Πασάζ 44, αίθουσα Auditoire 44, στη λεωφόρο Βοτανικού Κήπου (Boulevard du Jardin Botanique) και κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ