Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
Στο στόχαστρο οι λαοί
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις

Νέες αντιπολεμικές εκδηλώσεις και συσκέψεις διοργανώνουν επιτροπές ειρήνης και μαζικοί φορείς:

- H Αντιπολεμική Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος Πειραιά διοργανώνει, μαζί με άλλους φορείς, στα πλαίσια της αντιπολεμικής επιτροπής του Κεντρικού Πειραιά, συγκέντρωση - συζήτηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, αύριο Κυριακή 9 του Δεκέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ. Θα μιλήσουν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. Οι διοργανωτές καλούν τις προσωπικότητες, τους φορείς και τους πολίτες του Πειραιά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να πουν τις απόψεις τους, προκειμένου να συμβάλουν καλύτερα στο κίνημα εναντίον του πολέμου. Στο κίνημα, που θα σταματήσει τους εγκληματίες και τα μακρόχρονα ζοφερά, για τους λαούς και τον πολιτισμό, σχέδιά τους.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας διοργανώνει εκδήλωση αύριο Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Πλυτά για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

- Στο Αγρίνιο, αύριο Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 10.30 το πρωί, στο κτίριο του ΕΚ Αγρινίου, με θέμα: «Διεθνείς εξελίξεις και αντιπολεμικό κίνημα». Ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Διακογιάννης, δημοσιογράφος στα «ΝΕΑ», ο Γιώργος Κεντρότης, καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου και ο Μιχάλης Σοφικίτης, ταξίαρχος ε.α. Την εκδήλωση διοργανώνουν τα μέλη της αντιπολεμικής επιτροπής, που συγκροτήθηκε πρόσφατα με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας. Οι οργανωτές έχουν απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή σε όλους τους συνδικαλιστικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και, γενικά, μαζικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε κάθε πολίτη του Αγρινίου. Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ